Search
Close this search box.

Rađanje rubrike Alhemičarka

I dogodio se taj dan. I dogodilo se kreiranje. Transformacija. Rađanje rubrike Alhemičarka.

Izvor: Canva

Zato što Alhemičarka nije još jedna u nizu i samo rubrika, zato te sa njom upoznajemo. Alhemičarka je zapravo poziv na istraživanje, učenje, spoznaju, rast i transformaciju.

Ko je Alhemičarka?

Alhemičarka želi da te osvoji bezvremenom melodijom zvezda i očara pismom brojeva. Alhemičarka želi da te zadivi putovanjem u beskonačni Univerzum Drevnih Znanja. Alhemičarka ti pokazuje dlan i liniju srca, uzima te za ruku i poziva da zaviriš u zlatnu škrinju prepunu tajni. Alhemičarka šapuće simbolima i podiže zavese mističnog, da ti pokaže magiju prave lepote.

Izvor: Canva

Jer, svaka od nas zapravo jeste Alhemičarka. Svakoga dana. Sve mi, iznova i iznova, sanjamo, kreiramo, stvaramo i pretvaramo blato u zlato. Zato ova rubrika. I zato Alhemičarka. Putovanje na kojem svaka linija svakog slova predstavlja zrak svetla koji obasjava jedan deo duše. Igra u kojoj svaka reč spaja prošlost i budućnost. Vreme bez ograničenja, kao hrabri izraz duhovnog bića koje čeka na poziv da se oslobodi.

Izvor: Canva

Šta da očekuješ?

Očekuj tekstove koji će nahraniti tvoju radoznalost i koji će ti pokazati mnoštvo energetskih portala i prolaza ka tajnama koje žele da budu otkrivene. Očekuj vizionare koji će te ohrabriti da potražiš sopstveni put, ali i podsetiti na tu čudesnu nit koja nas sve povezuje u Jedno. Očekuj poziv da se prepustiš svetu koji je star koliko i mlad i koji te zove da postaneš njegov blistavi deo. Očekuj otvoreni poziv da otkriješ magiju u sebi i da naučiš kako da je koristiš.

Izvor: Canva

Ne – ovo nije još samo jedna u nizu rubrika. Alhemičarka je carstvo transformacije u kojem se reči spajaju sa zvezdanom prašinom kako bi ništa pretvorile u nešto više i dublje. U toj bezvremenoj simfoniji uma, srca i duše, svaka reč postaje deo čarobne formule Stvaranja.

Izvor: Canva

Zato se udobno smesti na svoje omiljeno mesto za čitanje. Udahni duboko i prepusti se alhemiji života. Jer, vreme je da krenemo na putovanje ka drevnim znanjima i neistraženim horizontima – odavde do večnosti.

Dobro nam došla!

KAKO BI OCENILI TEKST?

Loading spinner

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ne propusti mesečno pismo. Od bumerke – bumerki.

 


  Ovaj web sajt je zaštićen sa reCAPTCHA i primenjuje Google Politiku privatnosti i Uslove korišćenja usluge.

   PODELI
   PODELI
   Dragana Šuica

   Dragana Šuica

   Biram da živim ono što volim - slobodno, bez nametnutih okova. Zaljubljena sam u radost življenja, prirodu, životinje i ljudsku dobrotu. Volim da putujem od prošlosti do budućnosti u polju univerzalnog znanja, ali i da podignem zavese mističnog. Moć reči koristim da istini i skrivenoj lepoti dam vidljiv oblik. Stečena iskustva i spoznaje rado delim, jer verujem u to da smo ovde i sada ZaJedno – da kreiramo i čuda stvaramo.
   Pogledaj komentare (0)

   Ostavite odgovor

   Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

   POVEZANI ČLANCI