Search
Close this search box.
,

Horoskop za jul 2024

Mesečni horoskop za jul 2024

Tačno smo na polovini ove, iz astrološkog ugla svakako, izuzetno važne godine. Nižu se aspekti koji se retko dešavaju, hronokratori nas opominju, a planete ispisuju vrlo uzbudljive priče po ovom našem zvezdanom nebu. Kako bi se što bolje uskladila sa energijama događaja odavno zapisanih u vremenu, ali i na najbolji način iskoristila prilike za napredak, konsultuj „Horoskop za jul 2024“. Sigurne smo da ćeš naći odgovore na eventualna pitanja kojima se baviš i savete koji se odnose na ono što te trenutno zanima. Radi što boljih uvida, preporučujemo ti da pročitaš prognoze i za znak i za podznak.

U svakom slučaju, ne zaboravi da uživaš, ne samo u letu, već i u ovom značajnom vremenu čiji smo, svi mi, jednako značajan deo.

Horoskop prema podznaku za jun 2024-ovan

Izvor: Canva

OVAN

Porodica, dom i lična imovina su u fokusu ovog meseca. Gledajte u svoju okolinu, učite od svog neposrednog okruženja i što je najvažnije, zabavite se. Okrenite se hobijima, deci – ako ih imate i svojim urođenim talentima. Razmislite o nekom novom početku. Definišite mesta za odmor, ali i svoj idealni dom. Slobodno sanjajte o svakom detalju. Izrazite kreativnost pripremajući hranu, jer je to jednako važno kao i ishrana.

Mogućnosti za pronalaženje posla ili napredovanje će biti povoljne. Neki Ovnovi mogu čak dobiti nova, slobodna radna mesta i to putem veza ili putem preporuka. Trud već zaposlenih Ovnova će verovatno biti prepoznat od strane poslodavca. Ipak, budite oprezni na radnom mestu i zadržite fokus, ne opuštajte se.

Jul je, generalno, povoljno vreme za ulaganje u nekretnine. Ako ste planirali da kupite ili možda da preuredite dom, znajte da vam Univerzum čuva leđa.

Imajte na umu da novac i Vaš lični doprinos mogu biti „vruća tema“ tokom celog meseca. Iako svoju platu ili izvore prihoda možemo smatrati očiglednim markerima uspeha, znajte da postoji mnogo načina da pokažemo sopstvenu vrednost. Zato, naročitu pažnju tokom jula, pokažite prema starijim članovima porodice i zajednice, jer ćete možda biti pozvani da pomognete. Ako Vam prija, povucite se u „svoj svet“, ali ostanite dostupni onima koje volite i onima koji vas inspirišu.

Kada vaš vladar Mars pređe u Blizance, neposredno pre punog Meseca, 21. jula, osetićete veliku promenu na svim poljima. Očekujte uzbudljiv vikend koji vas stavlja u centar pažnje. Takođe, budite spremni da stavite veći naglasak na društvenu povezanost. Ako ste slobodni, nekoga zanimljivog možete pronaći preko porodice ili prijatelja. A onda, 22. jula, kada počne sezona Lava, možete se potpuno posvetiti odmoru ili umetničkim aktivnostima. Vaše uživanje može biti zarazno, pa pokažite entuzijazam i drugima koji su uključeni u vaše planove.

Kraj jula će vam doneti i potrebu da se posvetite organizaciji i strateškom planiranju, kako biste svoje brilijantne ideje realizovali na praktičan način.

Horoskop prema podznaku za jun 2024-bik

Izvor: Canva

BIK

Ovog meseca bi trebalo da se fokusirate na umrežavanje i saradnju, jer su vam zvezde naklonjene. Od vas će se očekivati da svoje ideje na poslu izražavate jasno i koncizno, što će biti vaša prednost. Ako planirate da kupite automobil, ovo je možda pravi trenutak da počnete da ga tražite.

Početkom jula, vaš fokus će biti na bliskim prijateljima, braći i sestrama, školskim drugovima i saradnicima. Pronađite svoje mesto u centru svog najbližeg okruženja, sa energijom i željom da budete deo sdruštvenih aktivnosti. Iako to nije vaš uobičajeni stil, računajte na to da ćete možda morati da vodite, usmeravate ili motivišete one oko sebe, preuzimajući inicijativu. Iskoristite jul i da razmišljate o zajednici, društvu i svetu čiji ste deo, uz volju da budete duboko upoznati sa mrežama u koje ste uključeni.

Usmerite svoj fokus na veštine komunikacije i svoju vezu sa onima oko vas, ali i na vezu sa širim grupama. Novi početak je naznačen 5. jula, sa mladim mesecom koji vas lično dotiče. Prigrlite prijateljstva i sreću od onih sa kojima ste se upoznali.

11. jula, Venera, vaša vladarka, prelazi u vatrenog Lava. Ovaj trenutak može da vam donese saznanje o tome da li želite da dom gradite samostalno ili zajedno sa porodicom. Što se tiče ljubavi, ne oklevajte da razgovarate sa ljudima koje smatrate zanimljivim tokom svakodnevnih interakcija. Za one u posvećenoj vezi, preporučuje se da rade na poboljšanju kvaliteta komunikacije sa partnerom.

Generalno, tokom jula, mogu iskrsnuti situacije koje će vas navesti da razmislite o ličnoj stabilnosti i svojoj ulozi u sopstvenom životu. Sasvim je izvesno da ćete se baviti problemima koji vas povezuju sa vašim okruženjem, pitajući se kako biste mogli da definišete svoje mesto, svrhu i vrednost.

Kada 22. jula počne sezona Lava, za vas će početi sezona odmora.

Razmislite šta je važno u pogledu kućnog života, roditeljstva ili vaše imovine i kako to utiče na finansije, načine na koje trošite, zarađujete ili doprinosite svom domaćinstvu i željenom statusu.

Horoskop prema podznaku za jun 2024-blizanci

Izvor: Canva

BLIZANCI

Na samom početku jula, uskladite se sa nematerijalnom prirodom vaše vrednosti kao pojedinca. Ali, iskoristite ovaj mesec i da razmišljajte o svojim materijalnim željama, ali i kako da poboljšate svoju finansijsku situaciju i blagostanje. Sada je pravo vreme da zatražite unapređenje ili povišicu. Budite oprezni kod ulaganja. Izbegavajte ishitrene odluke.

Revidirajte svoju imovinu, investicije i ono što posedujete ili planirate da razvijete – najbolje u periodu mladog meseca, oko 5. i 6. jula. Odličan je trenutak da učvrstite svoju poziciju, možda čak i prelaskom u neko novo životno poglavlje. Međutim, imajte na umu da vaši planovi i želje ne moraju imati isključivo finansijski aspekt. Roditeljstvo, partnerstvo ili briga o starima na primer, takođe mogu biti vrednost koju treba uzeti u obzir.

Život će vam postati znatno lakši od 22. jula, kada Sunce pređe u Lava. Uživaćete u trasiranju puta ka ostvarenju snova, uz osećaj da ste usklađeni sa svojim ambicijama ili dugoročnim ciljevima. Budite otvoreni za promene u vezi sa svojom reputacijom, karijerom ili načinom na koji vas doživljava okruženje.

Svakako ćete tokom čitavog jula osećati poziv za povezivanje i komunikaciju sa onima koji su vam bliski. Družite se što više možete, kako sa rođacima, tako i sa prijateljima. Imate potencijal i energiju za razvoj sjajnih odnosa, ali i prezentovanje svojih interesovanja i veština. Budite otvoreni za razgovore koji vam omogućavaju da izrazite sebe i svoje planove.

Za one u posvećenoj vezi, preporučljivo je da imaju zdrav i iskren razgovor, naročito o finansijskim aspektima veze.

Horoskop prema podznaku za jun 2024-rak

Izvor: Canva

RAK

Jul će biti mesec ličnog razvoja za sve Rakove. Na poslu slobodno prihvatite više obaveza ili predstavite nove ideje – isplatiće se. Osećaj samopouzdanje će vam biti privlačan, a i vi ćete takvi biti privlačni drugima. Zato slobodni Rakovi mogu postići pozitivne rezultate ako budu proaktivniji u svom pristupu. Radite i na izgradnji poverenja sa članovima svoje porodice. Svakako, budite spremni da igrate glavnu ulogu ovog meseca, jer ćete stalno biti kao na pozornici. Mnogi će gledati u pravcu Rakova: gde su, šta rade, kako se pojavljuju u javnosti i kako se predstavljaju.

Pronađite pravu ravnotežu između svojih ambicija i društvenih aktivnosti. Povežite se sa istomišljenicima, sa onima koji dele vašu životnu filozofiju, poglede ili interesovanja. Međutim, budite spremni i da preispitate ono što mislite da znate, svoju veru ili ono što objavljujete na mrežama. Usavršavajte komunikaciju i obratite pažnju na eventualne pregovore iz perspektive prostora, imovine ili interesa koje delite sa drugom stranom.

Novi početak stiže sa mladim mesecom 5. jula. Razmislite o putovanju i odmoru. Ako ste otvoreni za duhovna iskustva, imajte na umu da je 11. jul bogat potencijalom. Očekujte da će sve veze biti u centru pažnje na pun mesec, 21. jula.

Karijera i finansije su takođe važni, a zvezde vas ohrabruju da zastanete i sa pažnjom sve revidirate. Možda će biti neophodno da sami odredite svoju zaradu i da se za to dodatno potrudite, kako biste doprineli i zaradili za bolji život. Budite otvoreni za alternativne prihode i nagrade dok radite na svojim ciljevima.

Privatni planovi privlače vašu pažnju, naročito u trećoj dekadi jula. Bićete veoma motivisani da  napredujete radeći tiho, tajno ili „iza kulisa“. Sezona Lava, od 22. jula, vam ide na ruku, donoseći jači fokus na probleme sa novcem ili poslom. Na samom kraju jula, imaćete jasniju sliku o poziciji, statusu ili nadoknadi koju eventualno tražite.

Horoskop prema podznaku za jun 2024-lav

Izvor: Canva

LAV

Osvrnite se unazad, razmislite o svojoj prošlosti i pripremite se za novi životni ciklus. Doživite jul mesec kao period podmlađivanja, oporavka i razmišljanja o sebi.

Na polju karijere, jul ne donosi ništa ozbiljno. Iskoristite ga da usavršite svoje veštine i da se realizujete samostalne projekte kojima je potrebno da budete fokusirani. Posebno budite oprezni po pitanju novca. Nije najbolje vreme za donošenje velikih finansijskih odluka ili ulaganje u projekte visokog rizika. Možda ćete biti skloni da, tokom jula, revidirate dosadašnje lične investicije, način na koji ztrošite vreme, energiju ili novac.

Uzmite vreme da razmislite i o finansijskim ugovorima ili obećanjima koja ste dali u privatnom životu. Jer, sredinom meseca, svakako će kod vas biti aktuelizovana očekivanja u odnosu na druge, šta ćete dobiti ili izgubiti. Međutim, savet je da otpustite prošlost i da se okrenete budućnosti i povoljnim prilikama. Umesto da dozvolite da poverenje izbledi ili vera oslabi, pogledajte koliko ste daleko stigli i šta ste sve postigli. Iako vas, u podsvesti, muči misao o tome šta se (nepravedno) deli ili duguje, ipak nastavite da hrabro pravite ambiciozne korake, uz neskriveno samopouzdanje, iskustvo i znanje.

Imajte u vidu da se Sunce kreće kroz Raka do 22. jula i da je to vreme za odmor, oporavak i introspekciju. Možda ćete, od strane nepovoljnih okolnosti, biti primorani da se žrtvujete za druge ili biste mogli voljno da preduzmete nezahvalan zadatak. Zato, maksimalno vodite računa o sebi tokom čitavog meseca.

Očekujte da ćete se vratiti u svoju vitalnost i krenuti napred mnogo brže i snažnije od 22. jula, kada Sunce uđe u vaš znak. Predstavite svoj sjajan karakter i identitet punom snagom, budući da ste do sada bili u priličnom „limbu“. Igraćete značajnu ulogu u svojoj grupi ili timu, ali i generalno privlačiti pažnju okoline.

Horoskop prema podznaku za jun 2024-devica

Izvor: Canva

DEVICA

Vaš pristup odnosima, generalno, je značajano pitanje za jul mesec. Razmislite o tome kako možete da povećate mrežu kontakata, ali i šta želite da postignete u vezi sa svojim društvenim potrebama ili potrebama zajednice u budućnosti. Ovo je dobro vreme za rad u timu ili za preuzimanje pozicija koje zahtevaju da radite sa drugima. Povoljan vam je period za investiranje u nekretnine. Razmislite i o prilikama na berzi, kao što su tehnologija ili društveno svesne kompanije, jer vam se može isplatiti.

Dobro sagledajte ljude među kojima radite i sa kojima želite da budete povezani. Takođe, procena značajnih partnerstava mogla bi da bude od velike koristi. Mogu se stvoriti nove veze, čiji ćete benefit osetiti kroz vreme. Mogli biste postati vidljivi, poznati u javnosti, viđeni kako razvijate svoju karijeru, reputaciju ili kako napredujete ka svojim ciljevima. Treća dekada jula je vreme kada bi trebalo da se odlučnije posvetite sopstvenom uspehu i ambicijama, pa pronađite balans. Obratite pažnju na ono što je vidljivo, a naročito na ono što se dešava iza kulisa. Pronađite svoj glas i spremite se da prihvatite probleme koji zahtevaju strpljenje i odlučnost.

Vaš pristup romantici, saradnji i ključnim ljudima bi se mogao poboljšati, posebno ako ste voljni da prihvatite druge perspektive. Pun Mesec u Jarcu, 21. jula, u fokus stavlja ono što zaista želite, pa obratite pažnju na svoje srce. Slobodne Device mogu tako pronaći i svoje potencijalne partnere, najpre putem društvenih okupljanja ili čak online foruma.

Kako početkom meseca, vaš vladar, Merkur ulazi u Lava, obratite pažnju na sve što je skriveno i tajno i vodite računa da ne budete deo takvih „priča“. Sa druge strane, poželite sebi dobrodošlicu na nekakvom odmoru, uzmite tajm-aut ili se jednostavno isključite iz realnosti.

Horoskop prema podznaku za jun 2024-vaga

Izvor: Canva

VAGA

Jul je mesec povezan sa važnim prekretnicama u vašoj karijeri. Vaša urođena sposobnost da budete diplomata, zajedno sa povećanjem vašeg nivoa ambicija, osiguraće vam postizanje izvrsnosti na radnom mestu. Ne zaboravite samo da podsetite svoje nadređene o svojim dostignućima i podelite sa njima nove ideje.

Izbegavajte da budete namamljeni u investicione prevare koje tvrde da nude brz napredak bez odgovarajuće osnove. Samci bi mogli da pronađu svoje potencijalne partnere kroz funkcije vezane za posao ili poslovne sastanke.

Pravo je vreme i da razmislite o tome šta je za vas uspeh i šta vam znače vaši ciljevi i dostignuća. Vaša karijera, vaša uloga partnera, roditelja i slično, mogu biti značajni, pa se potrudite da potvrdite tu reputaciju ili titulu koju podržavate u očima javnosti. Dozvolite i svojim ambicijama da vas povedu u pravom smeru, obnavljajući način na koji vas vide u krugovima poslovne zajednice.

Vrlo verovatno da će vaš dobar rad biti primećen i da ćete biti pohvaljeni za obavljen posao, ali i za životni stil i pozitivne navike. Razmislite zato o postojećim sistemima koji vam pomažu da zadržite svoj status i imidž, a da pritom ostanete otvoreni za dalja poboljšanja.

Dinamika snage partnerskog odnosa, poverenje, saradnja i zajedničko vlasništvo i dalje su važna pitanja i tokom jula. Možda ćete poželeti da istražujete intimne odnose, način na koji ste obavezani u odnosu na partnera, dogovore ili lične i finansijske veze.

Osvestite ono šta vam drugi pružaju ili što rade za vas, ali i vaše obaveze koje činite zauzvrat. Osetite i da ste sposobni da primate, jednako kao i da dajete, da profitirate i da se povezujete u partnerstva. Naročito od 21. jula, zvezde vas se ohrabruju da se udružite, kako biste učili i stekli novu perspektivu. Budite otvoreni za nove ideje, filozofije ili neki drugačiji pristup različitim pitanjima i oblastima.

Horoskop prema podznaku za jun 2024-škorpija

Izvor: Canva

ŠKORPIJA

U julu pronađite ravnotežu između prošlosti i budućnosti, intime i pojavljivanja u javnosti. Sve je veći naglasak na vašim ciljevima, dostignućima i onome što doživljavate kao uspeh. Preuzeta obaveza – u okviru doma ili porodice – mogla bi biti značajna, ali i izazovna.

Oni koji traže posao, najpre mogu pronaći slobodna radna mesta u obrazovanju, izdavaštvu, turizmu ili međunarodnom poslovanju. Preporučljivo je dodatno obrazovanje ili sertifikacija koja može biti korisna u vašem trenutnom ili budućem zanimanju. Pronađite nova rešenja i pristupe pitanjima vezanim za posao. Možda je i dobar trenutak da razmislite o značajnijem ulaganju u svoje znanje. Slobodne Škorpije mogu da upoznaju svoje potencijalne partnere na putovanju ili na događajima vezanim za kulturu i umetnost.

Budite svesni finansijskih „zapleta“ – onoga što dugujete ili što je vam obećano. Početkom treće dekade jula, favorizuje se svaka vrsta zajedništva i zajedničkog napora. Zato ne propustite priliku da saznate više o tome šta se nudi, o očekivanjima, dugovima, otplatama i „ulogama“ koje drugi igraju u vašem životu.

Vaši problemi sa zapošljavanjem i zdravstvenim problemima mogu akcentovati određene ranjivosti.

Međutim, znajte da se možete suočiti sa onim što vam život šalje, najpre razgovarajući o poteškoćama sa odanim prijateljima, sa onima kojima verujete. Intimne veze i pregovaranje su takođe u fokusu, zato nastojte da razumete one sa kojima ste povezani, kao i njihov pogled na život. Osvrt na globalne probleme može da vas navede da shvatite svoja uverenja, otkrivajući gde leže razlike koje su vam bitne za revidiranje budućnosti.

U julu vas zvezde definitivno zovu da istražite svet i otkrijete različite ljude, kroz daleka putovanja ili iskustva koja vas vode izvan poznatog.

Mars se kreće kroz vašu kuću intimnih odnosa, zagrevajući teren za sukob „jedan na jedan“. Po svaku cenu pokušajte da očuvate mir, čak i ako postoji neslaganje ili prirodno iskušenje za verbalni sparing. Frustracija bi se prirodno mogla pojaviti u platonskim ili romantičnim partnerstvima, uz povećane strasti. Pokušajte da radite na ličnom razvoju i rastu u okviru odnosa. Budite nežni – to je u ovom periodu i savet i neophodnost.

Horoskop prema podznaku za jun 2024-strelac

Izvor: Canva

STRELAC

Ovog meseca očekuju vas velike promene i samoanaliza. Na polju karijere, jul je dobro vreme za povlačenje značajnih poteza. Ovo je i dobar trenutak da uđete u detalje nekog projekta ili da preuzmete zadatke koji uključuju rad sa ljudima. Intuicija i vaš dar za analizu može biti velika prednost na radnom mestu, jer može proizvesti uvide od koristi organizaciji u kojoj radite. Izbegavajte da se uključite u šeme koje obećavaju brzo bogaćenje, jer su rizične. Potražite, na duži period, dobro izanalizirane investicione projekte, sa dobrim planovima.

Sezona raka osvetljava pitanja intimnosti, obaveze, kao i vaša ranjiva područja. Zato će biti potrebno da razvijete dublje nivoe poverenja u vašim odnosima, čak i ako niste tome skloni. Obratite pažnju na zajedničke finansije i sporazume, partnerske odnose, ugovore, dugove i ulaganja, posebno oko mladog meseca 5. i 6. jula. Gledajte ovo kao priliku za novi početak i potencijalno jedinstven pristup.

Dozvolite sebi da, sa razumevanjem, razmislite o napretku koji ste postigli. Znajte da su naporan rad i ulaganja u vaše najbliže okruženje bili vredni truda. Usvajanje ovakvog načina razmišljanja biće vam značajno po pitanju prihvatanja novih uvida koji neminovno pristižu. Otkrićete da ste predodređeni za zdrav život i obilje, ukoliko ste izgradili zdrav sistem podrške i ukoliko imate motivaciju i veru u „svojih deset prstiju“.  Pun mesec u Jarcu, 21. jula, ističe vašu ulogu i lični doprinos, kako u privatnim, tako i u poslovnim odnosima.

U julu će vam i različiti oblici saradnje biti u fokusu. Zato još jednom dobro procenite ljude oko sebe i počnite da se otvarate ka drugačijim načinima razmišljanja i pogledima na svet generalno. Možda ćete uvideti da vam neka posve drugačija životna filozofija, neko novo znanje ili druga perspektiva donose mnogo veće koristi od nekih krutih stavova kojih se uporno držite. Ako ste u vezi, posvetite i malo više pažnje razumevanju partnerovih stavova i pogleda. Možda se prijatno iznenadite novim „mudrostima“ do kojih ćete doći.

Zvezde vas pozivaju da se otisnete na „putovanja“ koja će vam proširiti vidike, otvoriti granice uma, osnažiti telo i duh – prihvatite poziv.

Horoskop prema podznaku za jun 2024-jarac

Izvor: Canva

JARAC

Jul je povoljan mesec za izgradnju odnosa sa saradnicima i traženje mentora za oblast koja vas dugo zanima. Vaša urođena liderska sposobnost, sa povećanjem osećaja za diplomatiju, može rezultirati pozitivnim poslovnim pregovorima i boljim odnosima na radnom mestu. Preduzeća uključena u partnerstva, pravne ili PR usluge doživeće procvat u ovom periodu. Ako ste deo ovakvih zajednica i vi ćete rasti zajedno sa njima.

Odvojite vreme da razmislite o svojoj povezanosti sa drugima – naročito sa onima sa kojima ste bliski. Pristupite tim odnosima odnosima sa iskrenim interesovanjem. Takođe, potrudite se da komunikacije uopšteno vodite na nekom malo dubljem nivou. Možda se prijatno iznenadite uvidima koje ćete steći. Obratite pažnju na način izražavanja, ali i na veštinu komunikacije generalno. Sve vrste pisanja ili podučavanja, ne samo da će vam ići od ruke, nego bi trebalo da im se posvetite uz maksimum fokusa.

Gledajte na one oko sebe sa radoznalošću, preispitujući sopstveni način razmišljanja, izvore informacija, ali i krug prijatelja. Zabavite se za promenu i podelite svoje strasti sa drugima, jer ovo je zaista mesec koji vas poziva da budete srećni. Planete vam daju podršku da budete kreativni, da izrazite svoje umetničke sklonosti, da više izlazite i više uživate.

Pun Mesec u Jarcu, 21. jula, mogao bi da otkrije vaš novi identitet, uz priliku da sebi priznate koliko ste mnogo postigli i koliko ste daleko stigli. Budite u blizini onih koji vas inspirišu i sa kojima se razumete – to ćše vam dati dodatnu motivaciju i inspiraciju tokom jula.

Zdravlje, posao, dobrobiti i način života generalno, takođe mogu biti velika tema za razmatranje tokom jula. Ma koliko vam to bilo teško, oslonite se na druge. Potražite osobe kojima ćete verovati kada vam podrška bude bila potrebna i učvrstite takve odnose. Pronađite i način da (bar ponekad) delegirate poslove i sa nekim podelite probleme u vezi zdravlja ili karijere na primer. Otvoreno izražavajte svoja očekivanja u odnosu na druge i iskreno iznosite svoje strateške planove za realizaciju ciljeva.

Slobodni Jarčevi mogu pronaći partnere putem društvenih događaja, preko prijatelja ili rođaka.

Horoskop prema podznaku za jun 2024-vodolija

Izvor: Canva

VODOLIJA

Čitavog meseca jula, u fokusu će pretežno biti vaše zdravlje, blagostanje, posao, opšte rutine i svakodnevno funkcionisanje. Već u prvoj nedelji, poželećete neke nove početke koji bi trebalo da vas povedu put vašeg najvišeg dobra. Počnite sa potragom najpre u svakodnevnim rutinama. Razmotrite svoj pogled na život, svoje navike, ishranu, poslove, okruženje – sigurno ćete doći do uvida kako i na koji način, uz minimum promena i prilagođavanja, možete dobiti daleko bolje rezultate i benefite. Ne ustručavajte se da potražite pomoć, jer oko nekih krucijalnih stvari, podrška drugih može biti presudna.

Što se tiče karijere, jul je dobar mesec za učvršćivanje pozicija i napredak. Usredsredite se na poboljšanje tehnika rada i rešavanje zadataka koji zahtevaju tačnost. Ovo je dobro vreme i za planiranje budžeta, ali i za raspoređivanje finansijskih sredstava kojima raspolažete. Ako planirate da investirate – pogotovo ako razmišljate o berzi, neka to bude  u industrijama povezanim sa zdravstvom, tehnologijom ili uslugama generalno.

Parametri vezani za trošenje novca, ulaganje, vašu zaradu i doprinos kućnom budžetu mogu značajno varirati. Zato budite otvoreni za promene koje se dešavaju. Postanite svesni svojih prioriteta i onoga što doživljavate kao vrednost i ne gubite to iz vida. Ova pitanja će biti aktuelna čitavog meseca, a naročito 11. i 21. jula. Iskoristite motivaciju koju imate kod kuće i u svom neposrednom okruženju i preduzmite sve neophodne korake ka postizanju cijeva koje ste postavili.

Što se tiče zdravlja, posebnu pažnju obratite na digestivni trakt i nervni sistem. Uključite upravljanje stresom i vežbe svesnosti u svoj dnevni raspored – to će vam biti od velike koristi.

Identifikujte partnerstva koja su pomoć, a ne prepreka. Angažujte ljude koji razumeju šta želite i na čemu radite. Zvezde vas u julu snažno ohrabruju i podstiču da poštujete svoje želje, a da planove pravite u skladu sa svojom inspiracijom, hobijima i kreativnošću. Izrazite se slobodno – onako kako samo vi umete. Ako imate potrebu da se udružujete, uradite to sa onima koji cene vas i vaša interesovanja.

Od 22. jula, možete saznati da je zapravo neverovatno lako zabaviti se sa partnerom u romantičnom ili platonskom smislu. 26. i 27. jul, zvezde su vam rezervisale samo za lepe trenutke.

Horoskop prema podznaku za jun 2024-ribe

Izvor: Canva

RIBE

Jul je povoljan za stvaranje novih ideja i koncepata, kao i za razvoj novih strategija i pristupa rešavanju problema. Ne treba da se stidite svojih talenata – to bi trebalo da zapamtite i koristite. Takođe, budite spremni i na preduzimanje određenih rizika po pitanju karijere.

Nekretnine za vas mogu biti dobra investicija – posebno one koje se koriste u umetničke ili rekreativne svrhe.

Za slobodne Ribe, jul će biti mesec ljubavi. Možda ćete se naći u čudu kada shvatite da možete da birate između više potencijalnih partnera. Savet je samo da, kada ste u izlasku, probate da ne budete toliko ozbiljni.

Jul vas poziva i u proces introspekcije i samorefleksije. Preporuka za vas je da, ako je to moguće, napravite i strategiju za lični napredak. Sa retrogradnim kretanjem Saturna i Neptuna u vašem znaku, zaista je pravo vreme da se oslobodite pritiska. Način na koji vidite sebe i pristupate svojoj ulozi u zajednici (u realnom i virtuelnom svetu) zahtevaće pauzu i revidiranje. Razmotrite makar malu promenu svog izgleda i stila. Nađite vremena da se posvetite sebi i obilato uključite maštu u taj proces.

Oslobodite svoje umetničke sklonosti, jer sezona Raka je vaš mesec za zabavu i dobro raspoloženje. Budite kreativni i dozvolite svojim strastima da vas inspirišu i vode. Dozvolite sebi i da se zaljubite. Dajte sebi „bolovanje“, uzmite slobodne dane kako biste se posvetili hobiju, vezi ili nekom ličnom projektu koji odavno čeka na realizaciju. Mogli biste da budete prilično iznenađeni spoznajom o lakoći i lepoti življenja kada se oslobodite (samo)nametnutih okova.

Budite svesni potencijala za razvoj kada izbalansirate dve (naizgled) suprotne strane: ono što je dobro za vas lično i ono što je dobro za zajednicu. Vaši prijatelji, vaše komunikacijske veštine i društveno angažovanje, takođe će biti važne teme tokom meseca jula i doneće vam pregršt benefita i lepih trenutaka. Bavićete se i domom, najbližim okruženjem, roditeljima, pa čak i sa prošlošću. Zato s pažnjom i fokusom budite ovome posvećeni. Identifikujte slabe tačke i nađite način da uspostavite bolje sisteme i da budete bolje organizovani.

KAKO BI OCENILI TEKST?

Loading spinner

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ne propusti mesečno pismo. Od bumerke – bumerki.

 


  Ovaj web sajt je zaštićen sa reCAPTCHA i primenjuje Google Politiku privatnosti i Uslove korišćenja usluge.

   PODELI
   PODELI
   Dragana Šuica

   Dragana Šuica

   Biram da živim ono što volim - slobodno, bez nametnutih okova. Zaljubljena sam u radost življenja, prirodu, životinje i ljudsku dobrotu. Volim da putujem od prošlosti do budućnosti u polju univerzalnog znanja, ali i da podignem zavese mističnog. Moć reči koristim da istini i skrivenoj lepoti dam vidljiv oblik. Stečena iskustva i spoznaje rado delim, jer verujem u to da smo ovde i sada ZaJedno – da kreiramo i čuda stvaramo.
   Pogledaj komentare (0)

   Ostavite odgovor

   Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

   4 × three =

   POVEZANI ČLANCI