Search
Close this search box.
,

Žene posle 40-te u provodu

Postoji li starosna granica za žene u provodu? Da li starijim ženama priliči da izlaze u noćne klubove i barove?

Evo šta su muškarci o tome rekli

Pitali smo nasumične muškarce različitih uzrasta šta misle o ženama koje izlaze po klubovima sa drugaricama, da li smatraju da je to u društvu prihvatljivo i kakav je njihov stav povodom toga.

Izvor: Canva

„Svaki vid druženja je u redu, zašto bi bilo ko bio protiv toga? Jedino vreme kada svi mi imamo slobodno vreme jeste uveče ili za vikend. Samo je bitno ne preterati i ne dozvoliti da to postane svakodnevnica“, – Dejan.B. (50), arheolog.

„Iskreno malo mi je čudno kada vidim grupu žena od 40+ u nekom klubu ili baru gde izlaze dosta mlađi, ali okej zašto se i one ne bi dobro zabavile i uživale ponekad. Ako se osećaju kao da imaju 20 neka ih“, A. P. (22), student.

„Mislim da je to super, podržavam u potpunosti. I treba ponekad da se opuste same, sa prijateljima i muževima. To je odlično za njihov društveni i socijalni život“, – Miljan M. (51), snimatelj.

Izvor: Canva

„Nemam neko preterano mišljenje o tome, ali svakako da nije poželjno preterivati, mislim da bi žene u nekim 40+ svakako trebale imati druge prioritete kao što su posao i porodica. Noćni život i žurke su za mlađe, ali opet ukoliko se ponekad ode na neku proslavu, događaj ili nešto slično neće škoditi nikome to je okej, treba biti okružen ljudima“, – M.D. (53), pravnik.

„Često izlazim i iskreno dosta puta sam video žene srednjih godina u noćnom provodu, nekad su to samo dve, a nekad ih ima više. Skoro uvek mi deluje da se dobro provode. Iskreno to mi je baš simpatično, neka ih, neka se druže, pa nisu ni one samo za čuvanje dece i za kuću“, A. A. (20), student.

KAKO BI OCENILI TEKST?

Loading spinner

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Ne propusti mesečno pismo. Od bumerke – bumerki.

 


  Ovaj web sajt je zaštićen sa reCAPTCHA i primenjuje Google Politiku privatnosti i Uslove korišćenja usluge.

   Tagovi:
   PODELI
   PODELI
   Ana Tadić Pantos

   Ana Tadić Pantos

   U ovaj magazin prenela sam svoju supermoć da okupim jedinstvene ljude na istom mestu. Diplomirana sam filološkinja koja uživa da se igra rečima i niže ih u forme inspirisane maštom i životnim iskustvom. Bumerku sam stvorila kako bih pokazala ženama da ih prava mladost čeka tek u četrdesetima.
   Pogledaj komentare (0)

   Ostavite odgovor

   Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

   POVEZANI ČLANCI